[vc_row][vc_column][vc_column_text]Phonero AS er en av markedets raskest voksende leverandører av bedrifts-telefon til norske bedrifter og offentlig sektor. Vårt hovedkontor ligger i Kristiansand. Regionskontorer har vi i alle de store byene over hele landet.
Bedrifts-telefon fra Phonero

BEST PÅ DEKNING

Phonero benytter Telenors mobilnett, og har samme dekning og kvalitet som Telenor. Det gir din bedrift markedets beste dekning både i Norge og i utlandet, med tilgang til viktige tjenester som 4G, BankID, HD Voice og gode sentralbordløsninger.

GRATIS MOBIL APP TIL ALLE ANSATTE

Phonero Mobil App er et komplett sentralbord i lommeformat. Du kan svare og sette over samtaler som kommer inn på bedriftens hovednummer, melde deg inn eller ut som svarsted og sette din status. I tillegg inneholder den en oversikt over alle ansatte i Bedriftskatalogen, forbruksoversikt i inn- og utland og en innebygget IP-telefon for å redusere kostnadene til og fra utlandet. Phonero Mobil App finnes til iPhone og Android.

BEDRIFTSNETT FOR 2 ELLER 4000 ANSATTE

Phonero Bedriftsnett er en robust og skybasert telefoniløsning for mobil- og IP-telefoni. Det webbaserte sentralbordet inneholder alt av funksjonalitet, og har et moderne og intuitivt grensesnitt.

EN UNIK OG GRATIS BEDRIFTSPORATAL

Phonero Bedriftsportal inneholder alt man trenger for å holde orden på bedriftens telefoniløsninger, og inkluderer en rekke nyttige moduler som bedrifter normalt må kjøpe fra tredjepartsleverandører.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]