HVEM ER VI


Driftsikker Kommunikasjon AS er en totalleverandør og “single point of contact ” for de aller fleste temaer som berører vare – og tjenestesalg, samt rapport og analysetjenester for virksomheter i alle størrelser.
Driftsikker Kommunikasjon AS er også et innovativt programvarehus og en ledende leverandør av forretningsløsninger til vare – og tjenestehandel i Norge.
Vi har et bredt nettverk av lojale kunder og betrodde partnere, som gir oss innsikt og ressurser til å fortsette å bygge en sterk systemplattform og tilby de beste programvare og maskinvareløsningene i markedet. Våre leveranser er utviklet ut i fra lang tids erfaring i bransjen hvor fokus er på kundens ønsker og behov.

Driftsikker Kommunikasjon AS har fra første dag vært en sterk pådriver av innovasjon ved å utfordre “etablerte” markeder med nye kreative løsninger. Vårt konkurransefortrinn har alltid vært at vårt team er ambisiøse, kreative og i stand til å dytte grensene til kundens fordel og ønske. Driftsikker Kommunikasjon AS har siden oppstarten vært en foregangsbedrift med stor vekt på mangfold og gode karrieremuligheter, med et kreativt arbeidsmiljø der alle skal finne sin plass og føle seg som en viktig del av “laget”.

Driftsikker Kommunikasjon AS er en kompetansebedrift med sterk tilknytning til det norske markedet, og vårt hovedkontor ligger i Tønsberg. Vår klare målsetning er å tilby ressurser og veiledning i alle stadier av et prosjekt fra planlegging, via gjennomføring og leveranse, installasjon, opplæring, brukerstøtte, drift og vedlikehold. Driftsikker Kommunikasjon AS har egne spesialister med høy kompetanse nettopp på kundens behovsområde og med en organisasjon som kan håndtere alle aspektene i leveransen.

Driftsikker Kommunikasjon AS

Gasellebedrift 2016- 2018- 2019

Butikkdata – kasseløsninger:

Våre kasse/ butikkdatasystemer skal gi merverdi og skap trygghet i betalingspunket og tilrettelegge for andre vekstfremmende plattformer. Oppsett av kassesystemet, installasjon, opplæring, programvareoppdateringer, intern/ekstern sikkerhetskopiering og brukerstøtte inngår i være leveranser.

Betalingterminal & Betalingløsninger:

Gjennom våre partnere leverer vi mobile eller stasjonære bankterminal. Løsningene kommunisere via GPRS, WLAN eller brebånd.
Betalingsterminalene kan være fristående eller kan integreres mot et kassepunkt / butikkdata.

Selvbetjeningskiosker:

Driftsikker Kommunikasjon As leverer selvbetjentkiosk til forskjellige miljøer som restaurantkjeder, museer, butikker mm. Hver enkelt leveranse skreddersys etter dine ønsker og formål.

Nettbutikk og nettsider:

Utvid ditt nedslagsfelt, få nye kunder og øk kjøpsfrekvensen hos dine eksisterende kunder. Vi tilbyr nettbutikkløsninger fra det helt enkle til det mest avanserte på markedet.

APP løsninger:

Vi leverer mobile App- løsninger for
Frisør og velværebedrifter (bestilling og drift)
Restaurant/take-away og servering ( meny, bestilling og betaling)

Internett / bredbånd:

Et rask og stabilt internett er nødvendig i enhver bedrift. Driftsikker Kommunikasjon As kartlegger dine behov og muligheter for leveranse av internett som er tilpasset din bedrift