Nettbutikk med PCKasse integrasjon med WooCommerce

Trenger du nettbutikk integrert med PCKasse?

Over 60% av oss har gjennomført en handel på nett

Driftssikker Kommunikasjon AS hjelper deg til å sette sammen en god, brukervennlig og effektiv nettbutikk basert på dine innspill og våre anbefalinger.

  • WordPress og Woocommerce er en av verdens mest brukte publisering og redigeringssystemer. En fleksibel plattform som er enkel i bruk, enkel å redigere og enkel å publisere.
  • Design og funksjonalitet – det meste er mulig!! Det er svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av funksjonalitet. DSK sine systemutviklere har lang erfaring og bistår også i en eventuell designprosess i forkant.
  • Integrasjon – Det kan være effektiv at nettbutikken snakker med «dine» systemer. Plattformen er svært fleksibel, og vi hjelper deg med å integrere nettbutikken mot ditt kassasystem.
  • Rådgiving og opplæring – I et samarbeid med deg ønsker vi å utarbeide skissene og interaksjondesignet slik at vi sikker utvikling av en nettside som oppfattes enkel og som generere penger i kassa. Vi bistår med opplæring i redigering og publiseringsystemet.
  • Sikker drift og support – Vi drifter og supporter alle våre egenutviklede løsninger. Det er viktig å ha fokus på vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din. Gjennom vår driftsavtale får du nettopp det.