Træleborgodden 2, 3112 Tønsberg

31 00 46 00

Man – Fre 08:00-16:00

Ønsker du å etablere nettbutikk?

NORSK E-HANDEL STIGER MARKANT

Over 60% av oss har gjennomført en handel på nett. I 2018 forventes det at det totale forbruket fra norske netthandlere vil utgjøre svimlende 144 800 000 000 kroner. Det vil si at det er en vekst på 17 prosent i forhold til det totale forbruket i 2017.

DESIGN OG FUNKSJONALITET

Det er svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av funksjonalitet. DSK sine systemutviklere har lang erfaring og bistår også i en eventuell designprosess i forkant.

SIKKER DRIFT OG BRUKERSTØTTE

I et samarbeid med deg ønsker vi å utarbeide skissene og interaksjondesignet slik at vi sikker utvikling av en nettside som oppfattes enkel og som generere penger i kassa. Vi bistår med opplæring i redigering og publiseringsystemet.

WORDPRESS OG WOOCOMMERCE

WordPress og Woocommerce er en av verdens mest brukte publisering og redigeringssystemer. En fleksibel plattform som er enkel i bruk, enkel å redigere og enkel å publisere.

INTEGRASJON

Det kan være effektiv at nettbutikken snakker med «dine» systemer. Plattformen er svært fleksibel, og vi hjelper deg med å integrere nettbutikken mot ditt kassasystem.

RÅDGIVING OG OPPLÆRING

Vi drifter og supporter alle våre egenutviklede løsninger. Det er viktig å ha fokus på vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din. Gjennom vår driftsavtale får du det.