Træleborgodden 2, 3112 Tønsberg

31 00 46 00

Man – Fre 08:00-16:00

NETTBUTIKK

NORSK E-HANDEL STIGER MARKANT

Etablering av nettbutikk har aldri vært mer aktuelt for å opprettholde deler av salget. Norsk E-handel viser til rekordhøye tall i Norge, og nordmenn handlet på nett for hele 163,44 milliarder kroner i 2020.
Driftsikker Kommunikasjon AS har tilrettelagt det meste for en hurtig etablering av nettbutikk og vi er nå klare for en ekstra innsats for dere.

DESIGN OG FUNKSJONALITET

Det er svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av funksjonalitet. DSK sine systemutviklere har lang erfaring og bistår også i en eventuell designprosess i forkant.

SIKKER DRIFT OG BRUKERSTØTTE

I et samarbeid med deg ønsker vi å utarbeide skissene og interaksjondesignet slik at vi sikker utvikling av en nettside som oppfattes enkel og som generere penger i kassa. Vi bistår med opplæring i redigering og publiseringsystemet.

WORDPRESS OG WOOCOMMERCE

WordPress og Woocommerce er en av verdens mest brukte publisering og redigeringssystemer. En fleksibel plattform som er enkel i bruk, enkel å redigere og enkel å publisere.

INTEGRASJON

Det kan være effektiv at nettbutikken snakker med «dine» systemer. Plattformen er svært fleksibel, og vi hjelper deg med å integrere nettbutikken mot ditt kassasystem.

RÅDGIVING OG OPPLÆRING

Vi drifter og supporter alle våre egenutviklede løsninger. Det er viktig å ha fokus på vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din. Gjennom vår driftsavtale får du det.