[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”21730″ img_size=”large” alignment=”center” css=”.vc_custom_1600765806329{margin-top: 50px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

GlobalConnect er et ledende tech og telecom selskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger fra jord til sky. Løsningene er basert på egen infrastruktur bestående av 42.000 km fibernettverk og 18.000 kvm datasenter.

Med EQT Infrastructure som eier, har GlobalConnect lansert en ambisiøs vekststrategi, som inkluderer investeringer i ny infrastruktur, lagring og oursourcing, samhandlingsløsninger, intelligent automatisering og sikkerhetsløsninger.

GlobalConnect har 24.000 B2B kunder og dekker alle sektorer – fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og multinasjonale selskaper.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

For at din bedrift skal prestere optimalt

Våre nettløsninger tilpasses din bedrifts behov, med fiber som det ypperste alternativet med sine suverene egenskaper. Bedrifter med flere avdelingskontor, filialer eller butikker på flere steder, knytter vi enkelt sammen i ett og samme, sikre nettverk med vår IP VPN-løsning. Som nasjonal aktør med eget landsdekkende fibernett har vi suveren dekning i hele Norge. Vi kan dermed garantere maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift.

Fibernett fra GlobalConnect med maks ytelse

GlobalConnect har lang erfaring som leverandør av datakommunikasjon. Blant våre kunder er alt fra småbedrifter med behov for enkel internettaksess, til store virksomheter med særlige krav til kapasitet og kvalitet i sitt nettverk, levert til lokasjoner både i Norge og internasjonalt.

Vårt rendyrkede fokus på bedriftsmarkedet gjør at vi kan utvikle dyp forståelse for din virksomhet, dine utfordringer og muligheter. Dette bidrar til at vi kan levere markedets beste kvalitet og kundeopplevelse. GlobalConnect tilbyr også bredbånd til privatkunder via HomeNet, blant annet til ansatte via ekstra gunstige bedriftsavtaler.

GlobalConnect leverer internett via fiber og bredbånd. Med fiber som det ypperste alternativet med sine suverene egenskaper, vi tilpasser uansett teknologien etter din bedrifts behov.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]