Træleborgodden 2, 3112 Tønsberg

31 00 46 00

Man – Fre 08:00-16:00

Fremtidens betalingsløsing

Det vil skje mer de neste fem årene enn det har gjort de siste 25

At det snart blir enklere å betale med andre ting enn kort i butikker er ganske opplagt. Men det blir spennende å se hvor fort forbrukerne tar i bruk andre løsninger enn å betale med f.eks. klokke eller mobil.

Det er helt avgjørende for butikkene å forstå at de ikke må satse alt på å utvikle nettbutikken, men også den fysiske butikken.

Ingen grunn til å vente

Utviklingen av nye betalingsmedoter og teknologier drives hovedsakelig av behovet for økt sikkerhet for brukerne, samt behovet for å forenkle kjøpopplevelsen. For alle typer bedrifter som selger varer eller tjenester, er det viktig å ikke ligge på latsiden på dette området. De største aktørene ligger ofte i front når det gjelder å utvikle ny teknologi, men det er ofte de små som enkelt kan prøve det ut i liten skala. Biometri vil spille en viktig rolle i utviklingen fremover, og fingeravtrykk, stemme- og ansiktgjenkjenning er kun noen av metodene som en kan.

Viktige punkter å ta med seg

Følg med på hva som skjer innenfor betalingteknologi. Kundene vil foreta sine kjøp på enklest mulig måte, uten at det går på bekostning av trygghet. Sørg for å tilby det kundene vil ha. Sosiale medier blir stadig oftere brukt som en kanal mellom bedrift og kunde. De ulike plattformene åpner for enorme muligheter for økt salg og personlig kommunikasjon. (f.eks. Facebook og Chatbots)

Med sine 1,2 milliarder aktive brukere, er man nødt til å være tilstede på Facebook sin Messenger.