• NORSK E-HANDEL STIGER MARKANT

  Over 60% av oss har gjennomført en handel på nett. I 2018 forventes det at det totale forbruket fra norske netthandlere vil utgjøre svimlende 144 800 000 000 kroner. Det vil si at det er en vekst på 17 prosent i forhold til det totale forbruket i 2017. Driftssikker Kommunikasjon AS hjelper deg til å sette sammen en god, brukervennlig og effektiv nettbutikk basert på dine innspill og våre anbefalinger.

  01

  image-1
 • 02

  image-1

  WORDPRESS OG WOOCOMMERCE

  WordPress og Woocommerce er en av verdens mest brukte publisering og redigeringssystemer. En fleksibel plattform som er enkel i bruk, enkel å redigere og enkel å publisere.

 • DESIGN OG FUNKSJONALITET

  Det er svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av funksjonalitet. DSK sine systemutviklere har lang erfaring og bistår også i en eventuell designprosess i forkant.

  03

  image-1
 • 04

  image-1

  INTEGRASJON

  Det kan være effektiv at nettbutikken snakker med «dine» systemer. Plattformen er svært fleksibel, og vi hjelper deg med å integrere nettbutikken mot ditt kassasystem.

 • SIKKER DRIFT OG BRUKERSTØTTE

  I et samarbeid med deg ønsker vi å utarbeide skissene og interaksjondesignet slik at vi sikker utvikling av en nettside som oppfattes enkel og som generere penger i kassa. Vi bistår med opplæring i redigering og publiseringsystemet.

  05

  image-1
 • 06

  image-1

  RÅDGIVING OG OPPLÆRING

  Vi drifter og supporter alle våre egenutviklede løsninger. Det er viktig å ha fokus på vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din. Gjennom vår driftsavtale får du det.

Embed iList - Driftsikker Kommunikasjon AS