ELAVON HAR VÆRT LEDENE PÅ BETALINGLØSNINGER OG KORTINNLØSNING I OVER 40 ÅR

Vi tilbyr våre kunder en av verdens beste teknologier for å gjennomføre betalinger. Våre løsninger passer for alle – fra store internasjonale konsern til lokale små butikker. Vi leverer trygge betalingsløsninger for alle typer av betaling, slik at din bedrift – uansett størrelse – kan motta betaling med kort.

Hvert år behandler Elavon mer enn 3 milliarder transaksjoner til en verdi av mer enn $300 milliarder, verden over. Teknologi og innovasjon gir stadig nye muligheter i betalingsbransjen. Mens bedrifter endrer seg for å møte krav fra internasjonale kunder, leverer vi fleksible og innovative betalingsløsninger til mer enn 1.2 millioner kunder verden rundt.

Vi er en ledende leverandør av betalingsløsninger. Vår sikre og robuste plattform sikrer god forretning for bedrifter over hele verden. Med støtte og stabilitet fra U.S. Bank i ryggen, kan vi levere sikre, fleksible og innovative løsninger samtidig som vi ivaretar våre kunder og partnere.

Vi er ledende i verden på innløsning til flyselskap, vi er blant topp 5 for hotell, reise & restaurant, retail og offentlig sektor. Vi har bred kompetanse og mer enn 40 års erfaring. Så uansett hvilken forretning du driver, uansett hvor i verden du befinner deg, så har Elavon en løsning for deg.