Træleborgodden 2, 3112 Tønsberg

31 00 46 00

Man – Fre 08:00-16:00

VERIFONE

VI PRESENTERER DEG MED HELT UNNVÆRLIGE BETALINGLØSNINGER

Verifone Norway AS utvikler og leverer betalingsterminaler og programvare for betaling til det norske markedet.

Verifone Norway AS  ble etablert i Oslo i 1987. Med mer enn 25 års erfaring innen elektronisk betalingsformidling har Verifone opparbeidet seg en ledende markedsposisjon innen løsninger for korttransaksjoner. Vi er markedsledende i Nord-Europa på leveranser av betalingsterminaler, og mer enn 650 000 betalingsterminaler med egenutviklet programvare er i daglig drift ute hos våre kunder, hvorav ca 50 000 i Norge.

Våre produkter og tjenester omfatter blant annet mobile og stasjonære betalingsterminaler og integrerte og selvbetjente betalingsterminaler. I tillegg kan vi tilby abonnement på betalingsløsninger, teknisk support og innbytteservice, utleie av betalingsterminaler, og salg av rekvisita til betalingsterminaler.

Vi har et ganske enkelt mål med våre tjenester – å gjøre din daglige virksomhet bedre.Vi tilbyr effektive betalingsløsninger for alle typer bedrifter, og vi gjør det med stolthet.

Sertifiseringer som Verifone gjennomfører inkluderer:

  • BSK, granskning og risikoevaluering for håndtering av bank axept. BSK definerer krav til sikkerhet knyttet til bankenes infrastruktur for betalingsløsninger i Norge.
  • PCI PA DSS (Payment Card Industry Payment Application Data Security Standard)
  • PNC DFE (Pan Nordic Card Association Data Field Encryption) som ofte refereres til som PNC E2E (end-to-end encryption)
  • PNC Card Interface (CI) SAQ
  • EMV-sertifiseringer (MasterCard, Visa)
  • NETS-sertifiseringer (bank axept, Dankort, svenske kort)

Verifone må som leverandør av betalingsterminaler gå gjennom en rekke sertifiseringer både nasjonalt og internasjonalt. Dette sikrer at betalingsterminalene og applikasjonene som leveres følger alle gjeldende standarder og sikkerhetskrav.