Mobilt bredbånd med overlegen dekning

ice.net er leverandør av mobilt bredbånd i Norge, og sammen med søstermerkevarene Net1 i Sverige og Danmark eier man en betydelig del av 450 Mhz-frekvensen i disse landene. I mange år var telefoni over denne frekvensen livslinjen til mange mennesker og foretak på landsbygda.

ice.net leverer mobilt bredbånd til privatkunder og bedrifter både i de store byene, og i mindre sentrale strøk, samt til store industriselskap i hele Skandinavia. Særlig bedrifter innen transport og fiskeri drar god nytte av ice.net ved at de får stabil nettilgang langs det norske veinettet og langs Norskekysten.

Mobilt bredbånd overalt!

Med mobilt bredbånd fra ice.net har du internett med deg der du er. Enten du er hjemme, i bilen, på hytta, eller i parken. Ulike behov krever ulike løsninger. Vårt produkt er enkelt, stabilt og fungerer stort sett overalt!

Selskapet leverer en moderne bredbåndsoppkobling av høy kvalitet til kunder i sentrale og mindre sentrale strøk i Norge. Blant disse finner man befolkningsgrupper som tidligere har hatt dårlig eller begrenset nett-tilgang.

Ice.net logo - mobilt bredbånd med overlegen dekning

Trenger du mobilt bredbånd til privat eller bedrift, til hjemmet, hytta eller til bilen?
Vi vil finne den beste løsningen for deg. Kontakt oss i dag!

TA KONTAKT