Phonero LOGO - Butikkdata betalingsterminaler datakasse betalingsløsning betalingsterminal butikkdatautstyr
Phonero AS er en av markedets raskest voksende leverandører av bedrifts-telefon til norske bedrifter og offentlig sektor. Vårt hovedkontor ligger i Kristiansand. Regionskontorer har vi i alle de store byene over hele landet.
Bedrifts-telefon fra Phonero
  • Bedriftenes teleleverandør
  • Mer enn 12.000 fornøyde bedriftskunder og 75.000 brukere
  • Sterk vekst og overskudd på drift. Forventet omsetning NOK 370 millioner i 2014
  • Phonero er gjeldfritt og kan vise til høy egenkapital .
  • Solid og langsiktig hovedaksjonær – Sveaas-kontrollerte Kistefos.

BEST PÅ DEKNING

Phonero benytter Telenors mobilnett, og har samme dekning og kvalitet som Telenor.

Det gir din bedrift markedets beste dekning både i Norge og i utlandet, med tilgang til viktige tjenester som 4G, BankID, HD Voice og gode sentralbordløsninger.

Bedriftsnett for 2 eller 4000 ansatte

Phonero Bedriftsnett er en robust og skybasert telefoniløsning for mobil- og IP-telefoni. Det webbaserte sentralbordet inneholder alt av funksjonalitet, og har et moderne og intuitivt grensesnitt.

Gratis mobil app til alle ansatte

Phonero Mobil App er et komplett sentralbord i lommeformat.
Du kan svare og sette over samtaler som kommer inn på bedriftens hovednummer, melde deg inn eller ut som svarsted og sette din status.

I tillegg inneholder den en oversikt over alle ansatte i Bedriftskatalogen, forbruksoversikt i inn- og utland og en innebygget IP-telefon for å redusere kostnadene til og fra utlandet. Phonero Mobil App finnes til iPhone og Android.

En unik og gratis Bedriftsportal

Phonero Bedriftsportal inneholder alt man trenger for å holde orden på bedriftens telefoniløsninger, og inkluderer en rekke nyttige moduler som bedrifter normalt må kjøpe fra tredjepartsleverandører.

Ønsker du bedrifts-telefon, kontakt oss for en uforpliktende samtale rundt dine behov og andre spørsmål du har til bedrifts-telefon og løsningene Phonere kan tilby.

TA KONTAKT