Broadnet - fibernett for maks ytelse

Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Broadnet eies av EQT – Nord-Europas ledende private equity-selskap.

Vi er en nasjonal aktør som med vårt eget landsdekkende fibernett har suveren dekning til bedrifter i hele Norge. Vi kan dermed garantere maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift.

Vårt nett består av 35.000 kilometer med fiber som knytter sammen over 90 norske byer fra nord til sør. Vi investerer også tungt i fremtiden, og er i gang med en utbygging som vil gi fiber til enda flere norske bedrifter.

Fibernett fra Broadnet med maks ytelse

Broadnet har lang erfaring som leverandør av datakommunikasjon. Blant våre kunder er alt fra småbedrifter med behov for enkel internettaksess, til store virksomheter med særlige krav til kapasitet og kvalitet i sitt nettverk, levert til lokasjoner både i Norge og internasjonalt.

Vårt rendyrkede fokus på bedriftsmarkedet gjør at vi kan utvikle dyp forståelse for din virksomhet, dine utfordringer og muligheter. Dette bidrar til at vi kan levere markedets beste kvalitet og kundeopplevelse.

Broadnet tilbyr også bredbånd til privatkunder via HomeNet, blant annet til ansatte via ekstra gunstige bedriftsavtaler.

For at din bedrift skal prestere optimalt

Våre nettløsninger tilpasses din bedrifts behov, med fiber som det ypperste alternativet med sine suverene egenskaper. Bedrifter med flere avdelingskontor, filialer eller butikker på flere steder, knytter vi enkelt sammen i ett og samme, sikre nettverk med vår IP VPN-løsning.

Som nasjonal aktør med eget landsdekkende fibernett har vi suveren dekning i hele Norge. Vi kan dermed garantere maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift.

Broadnet leverer internett via fiber, VDSL, SHDSL og ADSL, med fiber som det ypperste alternativet med sine suverene egenskaper. Vi tilpasser uansett teknologien etter din bedrifts behov.

Snakk med oss om fibernett og bredbånd, så finner vi den beste løsningen for deg og dine behov.

TA KONTAKT
Broadnet - fibernett for maks ytelse

broadnet

Broadnet 100mbps banner - Butikkdata betalingsterminaler datakasse betalingsløsning betalingsterminal butikkdatautstyr

Breiband.no