Betalingsterminal med trådløs betaling via mobiltelefon, NFC

Fremtidens betalingsløsning
Betaling med mobiltelefonen kan endelig ta av i Norge

Bankene jubler!

I løpet av de nærmeste månedene vil DNB`s kunder ha mulighet til å bruke kontaktløs betaling. DNB har lansert sin egen NFC-løsning kalt VALYOU – for å bruke Valyou må du ha et Visa-kort hos DNB – i løpet av første kvartal 2015 vil også SpareBank 1 og Skandiabanken komme med på laget. DNB har om lag én tredjedel av norske sparekontoer. Vi er nå nede i under 20 prosent av Norges befolkning som har både DNB-konto og Telenor-abonnement, og dermed kan bruke Valyou.

Appel lanserer samtidig sin nye egne betalingsløsning, Appel Pay. Appel Pay bruker NFC teknologien for å la deg betale i butikkene og appen på App Store med samme bankkort.

DNB håper derfor å kunne lage en VALYOU-app også til iPhone.

Betalingsterminalene blir klare

For at du skal få betalt med mobiltelefonen, uansett hvilket merke, bank, kort eller tjeneste du bruker, må kortterminalen kunne motta betaling. Når Appel nå også har valgt å satse på NFC, så er det et tydelig signal om at NFC er fremtiden for mobilbetalinger.

Betalingsterminalene – Brukerstedet

Er terminalen først klargjort for en`NFC løsning, skal den i utgangspunktet takle alle løsninger. Butikkene må ha avtaler på plass for å kunne gjennomføre betalingen, og foreløpig virker markedet segmentert.

Har du ikke bankterminal med NFC

Ring 31 00 46 00 eller kundeservice@driftsikker.no